Tel.: 608 155 338
Stiahnite si Adobe Flash player

Nový návod na hubnutí ve stylu pH


Každý, kdo zápasil s nadbytečnými kily, rád dosvědčí, že nalezení zdravého a trvalého řešení pro nadbytečné kilogramy je možné skutečně považovat za zázrak. Rady o výživě, které jsou momentálně k dispozici, selhávají.

Více informací o tom, co přináší nový program na hubnutí ve stylu pH najdete zde.

Ztracené zdraví

Pamatuješ si, jaké to bylo kdysi?

Když jsi už za rozbřesku vyskočil z postele...
Když jsi během celého dne pobíhal, a spal jsi jen proto, že to bylo povinné… Měl jsi nevyčerpatelnou energii. Co se stalo?


Žijeme ve světě, kde je stále větší vzácností, když je někdo zcela zdravý.

Čtěte více o prirozeném zdraví.

Hlavní příznaky zvýšené kyselosti

Únava? Nadváha? Hubenost? Alergie?
Jak tyto problémy souvisí s Novým Zdravím - Novou Biologií?

Čtěte zde.

Promiň, náhodou jsem zhubnul

Nechci se nikoho dotknout anebo někoho znervóznit. Necítím se jako velký "odborník na hubnutí" (nikdy jsem nedržel dietu a nedržím ji ani teď!). Proto vám povyprávím s nevinností nevědomých, jak jsem toho dosáhl... Čtěte více

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hubnutí ve stylu pH


Nový návod a program na zhubnutí ve stylu pH.

Každý, kdo zápasil s nadbytečnými kily, rád dosvědčí, že nalezení zdravého a trvalého řešení pro nadbytečné kilogramy je možné skutečně považovat za zázrak. Rady o výživě, které jsou momentálně k dispozici, selhávají. Jsme tu pro to, abychom Vám představili nový, opravdu účinný program. Není to dieta, ale úplná a trvalá změna životního stylu. Tento program opravdu funguje! Nabízíme Vám návod jak vyřešit epidemii nadměrné hmotnosti.


Základem tohoto programu je tvrzení, že nejdůležitější je udržovat zásadité a ne kyselé prostředí organizmu. Nastolení této rovnováhy umožní tělu navždy se zbavit nepotřebných tukových buněk. Jednoduše řečeno, dosažení ideální hmotnosti si vyžaduje konzumovat množství kvalitních, zdravých tuků a přeorientování se na zelenou zeleninu.

Zhubněte odkyselením

Uveďte do pohybu svoje pH! Vyvážená látková výměna  - cesta k ideální hmotnosti!

Zhubněte odkyselenímUznávaný americký mikrobiolog a nutricionista, doktor Robert O. Young přichází i s manželkou a šéfkuchařkou Shelley s radikálním tvrzením, že hubnutí nesouvisí se sacharidy či kaloriemi. Problém s hmotností pomine, až když začneme řešit jeho podstatu - kyseliny. Tělo totiž zadržuje tuk jako ochranu před nadbytkem kyselin z běžné stravy. Stručně řečeno, netrpíme nadváhou, ale překyselením. Kdyby tuk nechránil naše buňky, tkáně a orgány před kyselinami, zemřeli bychom. Tuku bychom tedy měli být vděčni!

Jednoduchý program v knize se skládá ze sedmi kroků k ideální hmotnosti.

Ukážky z knihy Zhubněte odkyselením zde.

pH Zázrak pro diabetiky

Revoluční způsob stravování při diabetu 1. a 2. typu

pH Zázrak pro diabetikyDoktor Robert Young – autor knih pH Zázrak a Zhubněte odkyselením, přináší čtenářům další vynikající knihu s názvem Zázračné pH pro diabetiky. Představuje v ní revoluční způsob stravování při diabetu 1. a 2. typu.

Nejde jen o další titul v řadě knih o této problematice. Praktická příručka nám poradí, jak si pomoci v případě nemocí souvisících s cukrovkou – a může dokonce nabídnout cestu k vyléčení. Poskytuje rady jak předcházet příznakům této choroby a překonat je.

Autor je přesvědčen, že po přečtení knihy Zázračné pH pro diabetiky a aplikování uvedených principů se každému čtenáři zlepší kvalita a délka života. Uznávaný americký mikrobiolog a nutricionista nabízí návod na nový způsob života, stravování a myšlení, který nás ochrání před zbytečnou bolestí a utrpením.

Čtěte více o knize pH Zázrak pro diabetiky.

Novinky - SuperGreens a Prime pH

SuperGreens a Prime pHstručná charakteristika

Náš základný produkt - zelený nápoj SuperGreens - doslova vykoupe buňky v živinách zvyšujících míru zásaditosti, ve vitamínech a minerálních doplňcích, díky kterým bude náš organizmus plný energiea vitality.

Prime pH je katalyzátorem vody a kyslíku v krevním oběhu. Tato formule alkalizuje, neutralizuje, naplňuje kyslíkem a vyrovnává hodnotu pH těla. Čtěte podrobnější informace o SuperGreens a Prime pH!