Tel.: 608 155 338
Stiahnite si Adobe Flash player

Nový návod na hubnutí ve stylu pH


Každý, kdo zápasil s nadbytečnými kily, rád dosvědčí, že nalezení zdravého a trvalého řešení pro nadbytečné kilogramy je možné skutečně považovat za zázrak. Rady o výživě, které jsou momentálně k dispozici, selhávají.

Více informací o tom, co přináší nový program na hubnutí ve stylu pH najdete zde.

Ztracené zdraví

Pamatuješ si, jaké to bylo kdysi?

Když jsi už za rozbřesku vyskočil z postele...
Když jsi během celého dne pobíhal, a spal jsi jen proto, že to bylo povinné… Měl jsi nevyčerpatelnou energii. Co se stalo?


Žijeme ve světě, kde je stále větší vzácností, když je někdo zcela zdravý.

Čtěte více o prirozeném zdraví.

Hlavní příznaky zvýšené kyselosti

Únava? Nadváha? Hubenost? Alergie?
Jak tyto problémy souvisí s Novým Zdravím - Novou Biologií?

Čtěte zde.

Promiň, náhodou jsem zhubnul

Nechci se nikoho dotknout anebo někoho znervóznit. Necítím se jako velký "odborník na hubnutí" (nikdy jsem nedržel dietu a nedržím ji ani teď!). Proto vám povyprávím s nevinností nevědomých, jak jsem toho dosáhl... Čtěte více

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

4 Soli


Oxidace? Baktérie? Houby? Zápaly?
4 SoliPřípravek 4 (pHour) Salts obsahuje soli s „dokonalým“ účinkem proti oxidaci, baktériím, houbám, zápalu, rakovině a stárnutí. Pomáhá hlavně při snižování kyselosti způsobené nevhodnou stravou či poruchami metabolizmu, přičemž udržuje mírně zásaditý charakter organizmu a zpomaluje proces stárnutí.
Čtěte více

Hlavní příznaky zvýšené kyselosti

Únava
Mezi hlavní příznaky, anebo reakce těla na nadměrné kyselé prostředí patří únava. Toxiny vyprodukované v prostředí nadměrně kyselého těla snižují vstřebávání bílkovin a minerálů, což přináší oslabení schopnosti těla vytvářet enzymy a hormony. Zároveň to ovlivňuje obnovu buněk a ostatních orgánů potřebných na tvorbu energie. Výsledkem je únava, malá výdrž organizmu, svalová apatie a celková slabost.

Nadváha
Asi nejznámějším objevem Dr. Younga je teorie o skutečné příčině nadváhy. Konstatoval, že tuk je vlastně důsledkem zvýšené kyselosti. Co to znamená? Organizmus vytváří tukové buňky, aby tyto oddělili kyseliny od životně důležitých orgánů proto, aby tyto kyseliny doslova nerozleptaly Vaše vnitřní orgány. Tuky zachraňují Váš život. Tuk není ničím jiným, než odpovědí organizmu na příliš kyselý stav. Co je řešením? Odkyselení.

Co znamená hubenost?
Hubenost je druhou krajností. V příliš kyselém těle se přemnoží různé druhy kvasinek, které se potom živí na úkor Vašich živin, a dokonce mohou snížit vstřebávání se těchto živin až o 50 percent. Toto je u mnohých lidí příčinou, že jsou hubení, což není o nic zdravější, než nadváha. Organizmus bez bílkovin není schopen obnovit tkáně, nedokáže vytvářet enzymy, hormony a ještě několik stovek takových látek, které jsou potřebné k zabezpečení buněk energií a fungovaní vnitřních orgánů. Výsledkem tohoto procesu je únava, nemoci a změny tělesné hmotnosti. Je možné, že když je někdo příliš hubený, ještě dále hubne, než z biochemického hlediska nastane stabilizace jeho organizmu. Ale když se jeho stav dostane do normálu, začne přibírat, přibližujíce se k optimální hmotnosti.

Alergie
Jedovaté látky v kyselém organizmu bez většího množství kyslíku z velké míry mohou zapříčinit i to, o čem často hovoříme jako o příznacích alergie. Vážnou příčinou alergických stavů může být i vstřebávání se nestrávených bílkovin. Trávicí systém ochabne, což překáží celkovému rozkladu aminokyselin, a tak zapříčiňuje mnoho alergií. Toto už samo o sobě může produkovat celou škálu alergických reakcí.

Naše nové produkty na odkyselení byly sestaveny tak, aby dostaly do Vašeho organizmu životu potřebné živiny a lehce stravitelné bílkoviny. Tyto kromě toho, že odkyselují, jsou zdrojem energie, a jejich bohaté složení začne obohacovat Vaše tělo kyslíkem.




Zhubněte odkyselením

Uveďte do pohybu svoje pH! Vyvážená látková výměna  - cesta k ideální hmotnosti!

Zhubněte odkyselenímUznávaný americký mikrobiolog a nutricionista, doktor Robert O. Young přichází i s manželkou a šéfkuchařkou Shelley s radikálním tvrzením, že hubnutí nesouvisí se sacharidy či kaloriemi. Problém s hmotností pomine, až když začneme řešit jeho podstatu - kyseliny. Tělo totiž zadržuje tuk jako ochranu před nadbytkem kyselin z běžné stravy. Stručně řečeno, netrpíme nadváhou, ale překyselením. Kdyby tuk nechránil naše buňky, tkáně a orgány před kyselinami, zemřeli bychom. Tuku bychom tedy měli být vděčni!

Jednoduchý program v knize se skládá ze sedmi kroků k ideální hmotnosti.

Ukážky z knihy Zhubněte odkyselením zde.

pH Zázrak pro diabetiky

Revoluční způsob stravování při diabetu 1. a 2. typu

pH Zázrak pro diabetikyDoktor Robert Young – autor knih pH Zázrak a Zhubněte odkyselením, přináší čtenářům další vynikající knihu s názvem Zázračné pH pro diabetiky. Představuje v ní revoluční způsob stravování při diabetu 1. a 2. typu.

Nejde jen o další titul v řadě knih o této problematice. Praktická příručka nám poradí, jak si pomoci v případě nemocí souvisících s cukrovkou – a může dokonce nabídnout cestu k vyléčení. Poskytuje rady jak předcházet příznakům této choroby a překonat je.

Autor je přesvědčen, že po přečtení knihy Zázračné pH pro diabetiky a aplikování uvedených principů se každému čtenáři zlepší kvalita a délka života. Uznávaný americký mikrobiolog a nutricionista nabízí návod na nový způsob života, stravování a myšlení, který nás ochrání před zbytečnou bolestí a utrpením.

Čtěte více o knize pH Zázrak pro diabetiky.

Novinky - SuperGreens a Prime pH

SuperGreens a Prime pHstručná charakteristika

Náš základný produkt - zelený nápoj SuperGreens - doslova vykoupe buňky v živinách zvyšujících míru zásaditosti, ve vitamínech a minerálních doplňcích, díky kterým bude náš organizmus plný energiea vitality.

Prime pH je katalyzátorem vody a kyslíku v krevním oběhu. Tato formule alkalizuje, neutralizuje, naplňuje kyslíkem a vyrovnává hodnotu pH těla. Čtěte podrobnější informace o SuperGreens a Prime pH!